MONSIEUR  ALIEU

HAIR ARTIST


Mijn jeugd heb ik doorgebracht in West-Afrika, waar de haardracht van iemand een belangrijk onderdeel is van je identiteit. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door haarstijlen. De sociale, esthetische en technische aspecten van al die verschillende kapsels leerde ik kennen via mijn zes zussen. Mijn passie voor haar bracht me naar New York, Parijs en Londen, waar ik ben opgeleid tot haarstylist.


Sinds 2006 ben ik actief in Amsterdam en heb hier ervaring opgedaan in verschillende salons. Een van de hoogtepunten in mijn ontwikkeling als haarstylist was mijn opleiding tot haarkleurspecialist bij Vidal Sassoon in Londen.

Inmiddels heb ik een zeer diverse klantenkring opgebouwd. Mijn vaste klanten moedigden me aan om een eigen salon te beginnen, of zoals sommigen zeggen: een eigen ‘atelier’.

HAIR  ARTIST

Ik tem de meest onhandelbare kruinen, style wilde krullen strak of laat ze juist uitbundig in het oog springen. Met mijn kam, mes en schaar knip ik als een virtuoos en weet zo het maximale uit alle haartypes te halen. Na afloop laat ik zien hoe je je haar op verschillende manieren kan stylen voor een maximaal effect. Vind je het tijd voor een andere look, dan komt mijn passie voor kleur tevoorschijn en creëer ik de perfecte tint die bij jouw coupe en persoonlijkheid past.

Wil je voller of langer haar? Dan gaan we aan de slag met weaves en extensions van natuurlijk haar. Ben je op zoek naar iets speciaals? Dan style ik je haar met mijn Dyson föhn, stijltang en de beste producten, die samen zorgen voor een langdurig resultaat. Dit is waarom mijn cliënten mij meer dan een kapper vinden en wel een hair artist noemen.

Voor mij is niets belangrijker dan een cliënt die tevreden mijn salon verlaat met een frisse, passende coupe, een goed gevoel en een zelfverzekerde glimlach op het gezicht.

Maak direct een afspraak met de Mijn Salon app
of via de contact pagina.